Posting Youtube Video's

View previous topic View next topic Go down

Posting Youtube Video's

Post by 35005CP on Sun Apr 17, 2011 8:40 am

Hi all,

Currently when you reply to a thread with a section, you can't add a Youtube Video (No icon showing above)

To overcome this, please do the following. Add



And make sure the bits outlined in Bold are at the beginning and at the end of the Youtube URL link.

Any problems please let me know.

Many Thanks

Andy

_________________
"Seeking the answers to life's problems, and the search for ultimate knowledge that is self-knowledge"
avatar
35005CP
Admin
Admin

Posts : 1277
Join date : 2009-05-19
Age : 38
Location : Sussex, But Imagining 70A or Ropley MPD.

http://nineelms.freeforum.me.uk & http://www.wix.com/35005cp

Back to top Go down

Re: Posting Youtube Video's

Post by 35005CP on Thu Sep 27, 2012 5:15 am

Hi all,
As an update if you would like to embed a particular video from Youtube into any thread or post. Please do the following;

Go to the Youtube link. At the bottom of the video click on Share and then click on Embed. Then the code it generates, you need to copy and paste into the Forum Thread.
I have tested this and it works fine. Any probles though as ever to please let me know.

Thanks

Andy (Forum Admin/Creator)

_________________
"Seeking the answers to life's problems, and the search for ultimate knowledge that is self-knowledge"
avatar
35005CP
Admin
Admin

Posts : 1277
Join date : 2009-05-19
Age : 38
Location : Sussex, But Imagining 70A or Ropley MPD.

http://nineelms.freeforum.me.uk & http://www.wix.com/35005cp

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum